hits

desember 2011

Bloggdesign for Amiv

Da har jeg designet bloggen til Anniken M. Iversen. Den er ganske lik, mitt men det var slik hun ville ha det. Den er ikke helt ferdig siden den mangler header, men hun må få tatt noen bilder først, så skal jeg lage det også ;) Slik ble det:

Nytt Design

Da har jeg nerdet litt, og endte opp med nytt design. Tenker jeg kommer med en enkel header etterhvert. Hvis du finner noe som ser ut som feil eller som ser rart ut på designet, legg gjerne igjen en kommentar. Får da får jeg fikset opp det ;) Hva syns du?

Generell info

Litt om meg: Jeg heter Camilla Haukjem og er en 17 år gammel jente, som går andre året på Medier og Kommunikasjon ved Akademiet vgs i Drammen. Jeg interesserer meg veldig for design og redigering. Interessen for design får jeg brukt her på blogg.no. Jeg liker veldig godt å sitte å pussle med forskjellige designkoder, og lærer noe nytt nesten hele tiden. For ca et halvt år siden fikk jeg ideen om å tjene litt penger på designene, og startet og lage design til andre på blogg.no for noen få kroner. Jeg er ikke den eneste som tilbyr dette, og derfor er det viktig for meg å være billig og gi kundene det de vil ha. Jeg gir meg aldri før du er 100% fornøyd. Dessverre bruker jeg mye tid på hvert enkelt design, og vil få litt igjen for det, det er derfor jeg må ta betalt. Design jeg har laget tidligere kan du se her... Bestille design: For å bestille design trenger du bare å sende en mail til meg på: camilla_alpin@hotmail.com. Tenk over: Hvilke farger du vil at bloggen skal inne...

Design for pappasdatter.blogg.no

Har designet bloggen til Ida Pettersen: Har ikke designet så mye før, men jeg syns det er utrolig gøy! Hva syns du?

Kontakt


Email:

camilla_alpin@hotmail.com

Bestille Design